Onderdelen en toebehoren

Innovatiekracht sinds 1951.

1951

De eerste huishoudelijke wasmachine met vulopening wordt op de markt gebracht. Zijn naam: Constructa.

1955

Constructa verovert de huishoudmarkt. Er zijn reeds 11.000 wasmachines met het typische Constructa-venster verkocht, waardoor Constructa de nr. 1 op de markt is.

1960

De eerste vrijstaande Constructa-wasmachine wordt op de markt gebracht.

1962

Om de 55 seconden rolt er een Constructa-toestel van de band. In meer dan 600.000 gezinnen is Constructa het statussymbool dat voor een perfect schone was staat.

1965

Alsmaar meer Constructa-innovaties worden op de markt gebracht. Onder meer de eerste gecombineerde machine die wast, spoelt, centrifugeert én met verse lucht droogt en de eerste wasmachine die in- of ondergebouwd kan worden.

In de jaren 70

Constructa breidt het productaanbod verder uit door vaatwassers aan te bieden.

Sinds 1980

Constructa biedt het volledige gamma inbouwtoestellen om te koken, te bakken, te koelen en de vaat te doen.

1990

Topcomfort voor kleine woningen: de 45-cm smalle Constructa-toplader uitgerust met origineel multispaarsysteem wordt op de markt gebracht.

2000

Constructa is het kwaliteitsmerk met traditie en innovatiekracht dat in heel Europa knappe oplossingen biedt om te wassen, te drogen, te koelen, te koken en de vaat te doen.

Een goede keuken begint met Constructa.

Een goede keuken is
als een goed recept:

alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Met de kwalitatief hoogwaardige huishoudapparaten van Constructa wordt het plezier in koken, bakken en braden alleen maar groter. U kunt uw inbouwkeuken volledig naar uw smaak en wensen samenstellen. Welke apparaten u ook kiest, bij Constructa zijn de beste ingrediënten ingebouwd.